Ge en gåva

För att kunna driva arbetet med föreläsningar, opinionsbildning och att hålla föräldrafrågan aktiv är vi beroende av vänner som ger till och ber för arbetet. Vill du ge en gåva till Eunike kan du göra det till Riksförbundet Kristen Fostran (RKF), plusgiro 28 47 15-0, eller bankgiro 343-0865. Märk inbetalningen med ”Eunike”.

Bli föräldrafadder – för barnens skull
Delar du Eunikes vision om att ge föräldrar det stöd de behöver? Bli en av våra föräldrafaddrar som är med och bär upp Eunikes arbete.

Så här enkelt blir du föräldrafadder
Betala in 75 kr varje månad till RKF:s konto:
Plusgiro 28 47 15-0 eller bankgiro 343-0865.
Märk varje inbetalning med ”Eunike”.

Angels Embrace - Willow Tree Angel of Mine - Willow Tree

Gåva till dig som vill bli föräldrafaddrar
I samarbete med Nya Musik erbjuder Eunike nu alla föräldrafaddrar en vacker gåva. Skriv till verksamhetsledaren så får du helt utan kostnad en vacker gåva som tack för vad du gör för Sveriges föräldrar. Höjd 14 cm. (Värde 210 kr inkl. frakt.)

Guldfadder
Om du vill bli Guldfadder och ger 225 kr varje månad, så kan du skriva till verksamhetsledaren och få en större figur på 22 cm. (Värde 340 kr inkl. frakt.) Vi skickar gärna denna gåva till dig.

Stående överföring – liknar autogiro
Vi har inte autogiro, men din bank kan hjälpa dig med ”stående överföring” eller liknande. Då drar din bank den summa du sagt från ditt konto varje månad. Prata med ditt bankkontor eller gör det på din internetbank. Märk inbetalningarna med Eunike.